Industriebouw

H. van Steenwijk heeft zich het afgelopen decennia ontwikkeld tot een allround expert in het onderhouden van terminals in de olie- en gasindustrie. Inmiddels heeft de petrochemie een aandeel van ongeveer 30 procent binnen onze projectenportefeuille.

Vanzelfsprekend heeft veiligheid voor ons de hoogste prioriteit. Het uitsluiten van risico’s op ongelukken staat voor ons centraal in het uitvoeren van werkzaamheden in deze industrie.

In nauw contact met onze opdrachtgevers voeren wij de opdrachten tot in detail uit. Doel van deze samenwerking is het bevorderen van de kwaliteit van de terminal van de opdrachtgever. Dit doen wij door samen te werken met de opdrachtgever en samen te zoeken naar de meest efficiënte manier van werken. Het resultaat van deze doelgerichte aanpak is het zo laag mogelijk houden van de operationele kosten voor de opdrachtgever.

Naast veiligheid en kwaliteit staat bij onze organisatie het milieu hoog in het vaandel. Ten allen tijde zal binnen onze organisatie gekeken worden hoe we de milieuprestaties kunnen verbeteren.